Werkgroep Sint-Pieters-Buiten

Velen van jullie hebben deze zomer op zondagnamiddag kennis gemaakt met het Reigersparkje, het parkje van ons allemaal: buren uit de omliggende straten en verder, leerlingen van het Lucernacollege in de Ganzendries, cliënten van vzw Mozaïek in de Leeuwerikstraat, kinderen van de Sterre-Spits in de Maaltebruggestraat, voorbijgangers.

Binnenkort gaan we allemaal samen beslissen hoe ons Reigersparkje er in de toekomst zal uitzien en wat we er zullen kunnen doen. Dit organiseren we tijdens drie zondagnamiddagen, van 14u00 tot 16u00, in het Lucernacollege, Ganzendries 149. U bent van harte welkom, met de hele familie!

  • Zondag 9 december: wat zullen we doen?
  • Zondag 20 januari: voorstelling ontwerp-plan
  • Zondag 3 maart: voorstelling plan en verdere afspraken

Het worden gezellige zondagnamiddagen, voor jong en oud, met koffie, thee, fruitsap en taart. Wie wil mag zelf ook iets meebrengen. Inschrijven hoeft niet, kom gewoon langs!

Wij houden ook graag rekening met jouw mening. Vul daarom onze enquête in! De antwoorden die we voor vrijdag 7 december ontvangen stellen we voor op de eerste zondagnamiddag op 9 december. Dit wordt de basis voor de ontwikkeling van ons plan.

 

Pin It