Werkgroep Sint-Pieters-Buiten

Tijdens een tweede dialoognamiddag voor het Reigersparkje, op zondag 20 januari 2019 in de lokalen van het Lucernacollege, wordt het ontwerpplan aan ons voorgesteld. We gaan het bekijken, bestuderen en verder verbeteren, onder professionele begeleiding van Els Van Heuverzwyn (Radio 2). Al onze commentaren neemt het bureau Fris in ’t Landschap vervolgens opnieuw mee, om op zondag 3 maart 2019 een definitief plan voor te leggen.

 

Onze planning voor deze bijeenkomst:

  • 14.30u: Ontvangst
  • 14.45u: Voorstelling van het plan
  • 15.15u: Droomsessies in groepjes
  • 16.00u: Voorstelling resultaten uit de droomsessies & uitleg over vervolg
  • 16.30u: Napraten met een hapje en een drankje

Benieuwd naar de foto's van de vorige dialoognamiddag? Je kan ze via deze link bekijken. Ook deze keer wordt het stellig een gezellige zondagnamiddag voor jong en oud, met koffie, thee, fruitsap en taart. Wie wil mag zelf ook iets meebrengen. Voor de allerkleinsten is er weer kinderopvang: schrijf je kinderen in door hun naam en leeftijd te mailen naar . En als het weer het toelaat kunnen geïnteresseerden om 16.30u nog een bezoekje brengen aan het parkje, Reigerstraat 1 . 

Inschrijven voor de dialoognamiddag is niet noodzakelijk, kom gewoon langs in het Lucernacollege, Ganzendries 149. Iedereen is welkom, met de hele familie!

Voorafgaand aan de dialoognamiddag nodigt het Lucernacollege alle buren uit op een spaghettifestijn. Meer informatie vind je via deze link.

Pin It